Byggstädning

Det ska vara rent innan hyresgästen flyttar in. Carlstad Städservice har personal som har lång erfarenhet av byggstäd samt att samarbeta med byggentreprenörer. Det kan hända att oförutsedda händelser stör planeringen av byggnationen.

Vi är flexibla och anpassar oss efter omständigheterna. Byggdamm har en tendens att leta sig in alla vinklar och vrår. Carlstad Städservice ger sig inte förrän allt är borta.

Trappstädning

Carlstad Städservice utför trappstäd åt bostadsrättsföreningar, bostadsföretag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare. En välstädad trappuppgång borgar för en hög säkerhet och liten risk för till exempel halkolyckor. Välstädade trappor bidrar dessutom till ökad trivsel för boende och ger ett positivt intryck för besökare.

Carlstad Städservice vet att det är viktigt för våra kunder att veta exakt vilket datum städningen kommer att utföras. Därför skräddarsyr vi ett tydligt städschema för just er fastighet.

Butikstädning

Carlstad Städservice har personal som vet att städning i butik skiljer sig från annan lokalvård. Det gäller att vara snabb och flexibel med tanke på leveranser och omflyttningar i butiken. Butiken öppnar vid en fast tidpunkt och då skall all städning vara klar.

Därför har vi på Carlstad Städservice alltid backup-personal om den ordinarie personalen skulle vara sjuk. Genom erfarenhet känner vi till de kritiska ställena i butiken vad gäller smutsansamling och ställen som myndigheter och kunder gärna lägger märke till.

Carlstad Städservice lämnar alltid en städ och kvalitets garanti på alla sina tjänster. Samt kostnadsfritt prisförslag, varmt välkommen att kontakta oss.