Carlstad Städservice är ett företag som grundades av David Eskander. Tanken att kombinera kundservice och ett tjänsteföretag har länge funnits. Dels för att kundservice alltid varit något som legat grundaren varmt om hjärtat, samtidigt som behovet av städ- och hushållsnära tjänster växer alltmer i vår ofta ganska stressiga vardag.

Genom hårt arbete, hög målsättning och välutbildad personal har David Eskander med hjälp av Försäljningschef, Robert Gustafsson, en vision om att göra Carlstad Städservice till Värmlands ledande aktör inom sin bransch.

foretag-imgCarlstad Städservice är ett seriöst, kvalitativt företag som sätter kunden i fokus. Det innebär att den dagliga dialogen vi för med våra kunder alltid sköts av personal som känner till kundens behov, önskemål och krav på kvalitet.

Carlstad Städservice är ett lärande företag som strävar efter att utveckla varje medarbetare individuellt och i grupp. Detta för att hela organisationen ska växa tillsammans i harmoni och uppnå våra högt satta mål. Medarbetarna är en stor del av företagets varumärke. All personal har ansvar för service och kvalitet. Därför har Carlstad Städservice som målsättning att vara ett föredöme vad gäller Personalvård.

Carlstad Städservice främsta mål är att skapa en vi-känsla tillsammans med kunder och medarbetare, där helheten är avgörande. När kunden och Carlstad Städservice har samma uppfattning om kvalitet är det lätt att hålla en positiv dialog. Carlstad Städservice affärsidé bygger på att leverera kvalitativa och högklassiga städtjänster med en personlig touch, till priser som alla har råd med.


Carlstad Städservice främsta ledord är:

Kvalitet

Är en självklarhet för oss på Carlstad Städservice. Ambitionen är att kunna erbjuda städservice med högsta kvalitet inom respektive områden. Målsättningen är att alltid vara lyhörda och flexibla gentemot kunden och deras önskemål. Detta för att nå upp till och överträffa det som kunden förväntar sig av oss. Rätt kvalitet uppstår när kundens upplevelse av tjänsten motsvarar behoven, önskemålen och förväntningarna.
Teknisk kvalitet är resultatet av arbetet, till exempel dammfritt, fläckfritt, möblerna i ordning, arbetet utfört med rätt redskap och med rätt rengöringsmedel. Den påverkas främst av hur ofta arbetet utförs, vilken metod som används, medarbetarnas tekniska kunskaper, service organisationen och uppföljning av arbetet. Funktionell kvalitet i arbetet bygger på servicevilja, vänlighet och smidighet i kundkontakten och förmågan att lösa konflikter.

Flexibilitet

Carlstad Städservice tar hänsyn till kundernas behov, önskemål och förväntningar. För att tillgodose detta anpassas tjänsten utifrån kundens olika krav. Carlstad Städservice är pålitliga, punktliga och strävar alltid efter att vara flexibla i alla situationer, det kan till exempel gälla tid, plats eller veckodag. Carlstad Städservice skräddarsyr den perfekta och mest effektiva lösningen för dig som kund.

Kundservice

hos oss får du alltid personlig service med ett varmt och trevligt bemötande av personalen. Personalen tillgodoser alltid kundernas behov och önskemål. Alla medarbetare har ansvar för både service och kvalitet. Därmed känner alla på företaget ett stort personligt engagemang och ansvar mot varje enskild kund och städuppdrag. Hos oss är alla kunder och uppdrag lika viktiga och unika, både privatpersoner och företag oavsett storlek.